Gazipaşa Ortaokulu

0 382 2172020
PINAR MAH. 11 / BEDÜÜZZAMAN BUL. NO 145 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / AKSARAY
Vizyon
Öğrencilerimizi Anayasada ifadesini bulan, Atatürk milliyetçiğine bağlı; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve devletimize karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar olarak yetiştirmek; okulumuzu akademik ve sosyal alanda Aksaray’ın önde gelen ve herkesin mutlu olduğu güçlü bir eğitim kurumu haline getirmek.
Misyon
Türk Millî Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, kendisini, ailesini, vatanını ve ulusunu seven ve daima yüceltmeye çalışan; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, his ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli bireyler yetiştirmektir.
Dogalgaz
Şehir içi servisler, özel araçlar.
ilmerkezi
il merkezinde
Sportif Etkinlikler
Güreş, atletizm, tenis, badminton, okçuluk, voleybol, basketbol, futbol, masa tenisi branşlarında aktif