Nis

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 2024 Erasmus+ Akreditasyonu Öğrenci Grup Hareketliliği kapsamında Öğrencilerimiz Okul rehber

öğretmenimiz Zeliha AYDEMİR Rehberliğinde Makedonya'nın Üsküp şehrine ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

Okul Rehberlik Servisi 8.Sınıf öğrencilerimizin üst öğrenim kurumlarını tanıyabilmesi için gezi düzenledi.

Ock

Bakanlığımızın "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" projesi kapsamında sınıflar arası kermes, sinema saati, taklit ve komedi oyunları ve çeşitli oyun etkinlikleri yapıldı.

Ock

May

Kızılay Ekibi okulumuzu ziyaret etti.Okulumuza gelen kızılay ekibi öğrencilerimize forma hediye ettiler ve çeşitli ikramlarda bulundular.Bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

May

Yazar İbrahim BEKTAŞ okulumuzu ziyaret etti. Okulumuz kantininde gerçekleşen etkinliğimizi öğrencilerimiz zevkle ve heyecanla izlediler.

Yapılan söyleşide yazarımız kitap okumanın önemini vurgulayarak öğrencilerimizin yönelttiği meraklı soruları cevapladı.

Katılım gösteren tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve Sayın İbrahim BEKTAŞ'a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Okul atletizm takımımız Eskişehir ilinde düzenlenen Okul Sporları Kros Atletizm Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.sü oldu.Bu büyük başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.