2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı

Kıymetli velilerimiz,

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS-Bursluluk Sınavı) başvuruları başlamıştır.

Aşağıdaki kılavuzu dikkatlice inceleyiniz.

Kılavuzu buradan indirebilirsiniz.

Okula gelmeden önce;

1. Kılavuzun sonunda bulunan "Ek 1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname"yi doldurunuz.

2. e-okul'dan başvurunuzu yapınız. e-okul'dan başvuru yaptıktan sonra OKULA GELİP ONAYLATMALISINIZ.

Okulda başvuru yapılmayacaktır, sadece KONTROL ve ONAY işlemi yapılacaktır. Evraklarınızın kontrolü için "Ek 1 Öğrenci Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname", velilere ait e-devletten alınmış ve ilgili kuruma onaylatılmış "Sigorta Tescil ve Hizmet Dökümü", "Maaş Evrakları", "Muhasebe Evrakları", "Gelir bayanına dair tüm evraklar" ile  başvuru tarihlerinde, son güne kalmadan,evraklarınızı okul idaresine kontrol ettirip onaylatmanız gerekmektedir.

BAŞVURU VE OKULA GELİP ONAYLATMA TARİHLERİ: 29 MAYIS-16 HAZİRAN

Yayın: 30.05.2023 - Güncelleme: 30.05.2023 07:57 - Görüntülenme: 96